Storing (Advies en service).

Heeft u een storing of andere problemen met uw cv-ketel? U kunt ons 24 uur per dag bereiken om dit probleem te verhelpen, dus ook buiten kantooruren en in het weekend. Ons telefoonnummer is 078-6930062. Wij sturen graag één van onze gediplomeerde service monteurs bij u langs.

Na uw storingsmelding kunt u rekenen op goede service. Wij beschikken over volledig ingerichte serviceauto’s. Wij hebben de meest gangbare onderdelen in de auto’s liggen, zodat onze klanten meestal direct geholpen kunnen worden. Het voordeel hiervan is dat u niet weer een dag thuis behoeft te blijven, omdat de cv-monteur moet komen.

Al onze monteurs beschikken over de juiste diploma’s en certificaten. Wij vinden het belangrijk dat onze vakkennis op peil blijft en wij doen dit onder andere door het volgen van cursussen. Kwaliteit is belangrijk voor ons. Daarom werken wij uitsluitend met originele, nieuwe merk cv-onderdelen.

U kunt rekenen op 24-uurs service bij storingen. Dat houdt in dat wij uw storing of probleem aan uw cv-ketel binnen 24 uur verhelpen. In de winterperiode helpen wij u, indien er gevaar is voor bevriezing, zelfs binnen 12 uur.

Heeft u op dit moment een storing? Neem contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Storing aan uw CV-ketel? Bel 078-6930062